The Sand House
Elie, Fife

This proposal includes an extensive rearrangement of the ground floor and new garden extension to a C-Listed building in the picturesque seaside town of Elie, Fife. The design will provide sunlight deep into the plan and enhance enjoyment of the private garden. The works provide a new library, kitchen, larder and dining space alongside a utility and bathroom.

Work started on site in mid November and we're very much looking forward to working with Green Olive Projects Ltd as the construction work progresses into the new year.

If you would like to stay updated on site progress follow our on site blog.

Team
Client : Private Client
Contractor : Green Olive Projects Ltd
Quantity Surveyors : McLeod & Aitken Edinburgh Ltd.
Structural Engineers : David Narro Associates