HT5550.jpg

Hope Terrace

Edinburgh

Our designs were for alterations and extension to a large Victorian villa in the heart of the Grange Conservation Area of Edinburgh. The rear of the house is opened up and extended to form a bright and warm, open-plan kitchen, dining and living space that feels a part of the garden beyond. Sliding, folding and fixed windows help to break down barriers between the new spaces and the lush greenery, drawing sunlight in from the south-facing aspect deep into the home.

Work started on site in Autumn of 2014 and was completed in 2015.

Back to Buildings >>

Team

Client : Private Client

Contractor : Inscape Joinery

Structural Engineer : David Narro Associates

Quantity Surveyor : McLeod & Aitken

Click here to see the construction blog

Photographer : David Barbour

HT5605.jpg