Wormit House

Firth of Tay

This award-winning internal reconfiguration of spaces connects this house to its garden level and lets it enjoy the great views over the Firth of Tay. Walls of shelves connect the floors vertically down a new staircase and a new projecting bay window for the dining room unlocks the panoramic views. Seeing the house occupied with our clients beautiful and extensive collection of mid century classic furniture has been a joy.

Back to Buildings >>

wormit 3.jpg

Awards

RIAS Awards, Highly Commended, 2013

Dundee Institute of Architects Design Award, 2012

Saltire Housing Award, 2012

Featured in the Scottish Government's 'Inspirational Projects' collection

Team

Client : Private Client

Contractor : Premier All Trades

Structural Engineer : David Narro Associates

Photographer : Matt Laver

Back to Buildings >>